BURSA / GEMLİK - Ayşe Ziver Karataş İlkokulu

Ara

OKUL AİLE BİRLİĞİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE LOKMA DAĞITILDI. ETKİNLİKTE BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MEHMET DURAN´ A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

OKULUMUZ 4/D SINIF ÖĞRETMENİ İLHAN GÜNGÖR ÖĞRETMENLER ARASIDA GERÇEKLEŞEN SANTRAÇ TURNUVASINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLARAK BİZLERİ SEVİNDİRMİŞTİR. ÖĞRETMENİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ara

OKULUMUZ 3/A VE 3/ C SINIF ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ BURSA BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZNE EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ GEZİ DÜZENLEDİLER. ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI SINIF ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ SEBEBİYLE İLÇE GENELİNDE YAPILAN RESİM YARIŞMASINDA İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ OLAN OKULUMUZ 3 / A SINIFI ÖĞRENCİSİ BELİNAY BOYLU´ YU TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Kas

GEMLİK BELEDİYEMİZİZN KATKILARI İLE OKUL ÖĞRETMENLERİMİZ İSTANBULUN TARİHİ VE KÜLTÜREL ALANLARINDA GÜNÜ BİRLİK GEZİ TURU GERÇEKLEŞTİRDİ. BELEDİYEMİZE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

EĞİTİMCİ YAZAR RECEP ÖZKUL TARAFINDAN OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA VELİLERİMİZE YÖNELİK AİLE ÇOCUK İLETİŞİMİ VE ÇÖZÜM YOLLARI SEMİNERİ VERİLDİ. DAVETİMİZİ KIRMAYIP OKULUMUZDA BİZLERİ ONURLANDIRAN RECEP ÖZKUL HOCAMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

OKULUMUZ 2 / A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN MEKTUP KARDEŞLİĞİ PROJESİ

SİİRT İLİMİZ MERKEZ İLÇESİ FATİH İLKOKULU 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİLERİNİ, YAŞADIĞI ŞEHRİ, KÜLTÜRÜ BİRBİRLERİNE ANLATARAK MEKTUP ARKADAŞI OLDULAR. SINIF ÖĞRETMENİMİZ GÜLİSTAN EŞİT YILDIZ "BU TÜR PROJELERİN ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYALLEŞMESİNİ SAĞLAMASI YANINDA, TEKNOLOJİYİ DAHA VERİMLİ VE GÜVENLİ ŞEKİLDE KULLANMAYI ÖĞRENMEKTEDİR". DİYE KONUŞTU.

May

OKUL DERGİMİZ "IŞILTI" ÇOK YAKINDA İKİNCİ SAYISI İLE SİZ DEĞERLİ OKUYUCULARI İLE BULUŞACAK. DERGİDE EMEĞİ GEÇEN BAŞTA İLHAN GÜNGÖR ÖĞRETMENİMİZ OLMAK ÜZERE TÜP EKİBİ TEBRİK EDİYORUZ. OKUL YÖNETİMİ.

May

OKUL DERGİMİZ İÇİN GEMLİK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN REFİK YILMAZ İLE RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİK.  OKULUMUZA VERMİŞ OLDUKLARI  KATKILARDAN VE BİZLERE GÖSTERMİŞ OLDUĞU YAKIN İLGİDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

MESLEKLERİ TANITMAK AMACIYLA GEMLİK MUAMMER AĞIM DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİM Op.Dr. ŞAHMERAN ÇELENKOĞLU İLE RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİK. İLGİ VE ALAKASINDAN DOLAYI BAŞHEKİMİMİZ SAYIN ŞAHMERAN ÇELENKOĞLU ´ NA TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM KÖYÜN ŞARKISI ADLI SİNAMA SİLMİNİ İZLEDİLER. ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.OKUL YÖNETİMİ.

May

ANA SINIFI ŞUBELERİMİZ BOTANİK PARK VE HAYVANAT BAHÇESİ GEZİSİ DÜZENLEDİ. ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÖEN ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. OKUL YÖNETİMİ.